#IceCarvingTeamNL

Icecarving demonstraties

Het #IceCarvingTeamNL is ontstaan doordat Niels Brouwers en Thomas Weijenberg als team mee zijn gaan doen in internationale IceCarvingwedstrijden, en daarbij mooie resultaten boekten!

Na enkele succesvolle deelnames aan wedstrijden en ijsfestivals in Europa, waarbij ze regelmatig publieksprijzen wonnen en zelfs een keer 1e werden werden ze in 2019 uitgenodigd voor de Canada Cup of Ice Carving.

Het balletje ging vanaf dat moment echt rollen en ze mochten onder andere in Slowakije voor duizenden mensen een speedcarving live-show geven met vuur en ijs, ijsbeelden maken bij het ijsbeeldenfestival in Scheveningen en de wereld rondreizen om mee te strijden tegen het beste icecarving-talent van de planeet!

‘Thuis’ in Nederland doen we graag icecarving demonstraties, bijvoorbeeld op kerstmarkten, voor bedrijfspresentaties of city marketing activiteiten waarbij we de volledige organisatie kunnen regelen (regelen en vervoer ijsblokken, ‘stand’ inrichten, verlichting, planning en logistiek) of we komen ‘gewoon’ een ijssculptuur zagen waarbij de verdere organisatie (gedeeltelijk) elders ligt.

Ijscarving demonstraties zijn een effectief middel om je product of bedrijf onder de aandacht te brengen, het maken van een ijssculptuur is spectaculair met kettingzagen en speciale powertools en kan op verzoek zelfs uitgebreid worden met onze vlammenspuwers waardoor een ware fire&ice show ontstaat.

Maar het hoeft niet altijd opzichtig, we kunnen ook indoor met elektrische kettingzagen subtiel een sculptuur maken of dit zelfs al van tevoren in onze workshop klaarmaken en middels een mooie met LED verlichte sokkel presenteren op uw bedrijvenstand of bij de entree van uw feest of diner, vraag naar de mogelijkheden.

Ga je trouwen en wil je een onvergetelijk ‘centerpiece’ met de ultieme foto-opportunity? Wij maken zwaantjes, hartjes met namen of initialen of andere gepersonaliseerde kunstwerken die het perfecte plaatje vormen voor een eeuwigdurende herinnering aan jullie mooiste dag!